Топлофикация София“ започва поетапно пускане на парното от средата на тази

...
Топлофикация София“ започва поетапно пускане на парното от средата на тази
Коментари Харесай

„Топлофикация София“ започва поетапно пускане на парното в столицата

„ Топлофикация София “ започва поетапно стартиране на парното от средата на тази седмица, оповестиха от сдружението.

Според нормативната уредба общото включване на отоплението в София може да стартира след три поредни дни със средноденонощна температура по-ниска от +12°C и прогноза за трайно захлаждане. Данните, получавани от Национален институт по метеорология и хидрология, демонстрират, че от 9.11.2022 година се чака средноденонощните температури да паднат до +10 С°.

Подаването на топлинна сила ще започне първо към учебни заведения и детски градини, а по-късно и към административните и жилищни здания.

Преди стартирането на отоплението е значимо клиентите да приключат всички поправки по вътрешните съоръжения и да ги запълнят, в случай че са източени. Отоплението няма да бъде включено в постройките, в които вътрешната отоплителна апаратура не е запълнена.

От сдружението припомнят, че вентилите на радиаторите би трябвало да се отворят на оптималната степен, с цел да не се постанова в допълнение обезвъздушаване на отоплителните тела. Важно е клиентите да проверят екраните на електронните уреди за дялово систематизиране, инсталирани върху радиаторите и, в случай че открият неправда, да се свържат със своя топлинен счетоводител.

Максималното ограничение на достъпа до абонатната станция в постройката ще попречва възможни операции и обири на топлинна сила. Това ще подсигурява качественото и надеждно топлоснабдяване на всички парцели и правилното отчитане на употребяваната топлинна сила.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР